Kamariviesti tammikuu 2019: Kasvu Open kutsuu taas!

Vuoden 2018 Kasvu Open -tapahtuma oli maakuntamme näkökulmasta todella menestyksekäs. Suupohjan ja Etelä-Pohjanmaan Kasvupolkuihin osallistui yhteensä yli 80 alueemme yritystä ja niistä valtakunnalliseen finaaliin, Jyväskylän Kasvukarnevaaleille valittiin kahdeksan yritystä eli selvästi enemmän kuin keskimääräiset kaksi per Kasvupolku. Lisäksi finaalissa 10 parhaan joukkoon nousi Mailroom Solutions (ent. Notta Systems) Seinäjoelta.

Tästä on hyvä jatkaa kohti vuoden 2019 Kasvu Openia, jonka ilmoittautuminen on jo käynnistynyt. Mukaan tähän yritysten kasvua ja monipuolista kehittämistä tukevaan prosessiin kannattaa lähteä jokaisen yrityksen, joka hakee kasvua, uutta osaamista, uusia ajatuksia liiketoiminnan kehittämiseen sekä uusia, hyödyllisiä kontakteja ja verkostoja.

Kasvupolulla yritykset saavat todella asiantuntevaa, monipuolista ja maanläheistä sparrausta liiketoiminnan eri osa-alueilla, kuten myynnissä, markkinoinnissa, tuotekehityksessä, rahoituksessa, asiakaspalvelussa ja kansainvälistymisessä. Tehokkaan mylläyksen jälkeen yritys on taatusti oppinut uutta ja katsoo omaa toimintaansa uusin silmin. Kultakin Kasvupolulta vähintään kaksi potentiaalisimmaksi kasvajaksi katsottavaa yritystä pääsee syksyllä 2019 Jyväskylässä järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, jossa on saatavilla runsaasti lisää valtakunnan kovimpien yrityskehittäjien antamaa sparrausta, vinkkejä ja neuvoja.

Toivottavasti mahdollisimman moni eteläpohjalainen yritys tarttuu rohkeasti ja ennakkoluulottomasti Kasvu Openin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Viime vuoden erinomaisten kokemuksien rohkaisemana voisi jopa todeta, että ”perinteet velvoittavat”!

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä:

Menestyksekästä ja innovatiivista uutta vuotta!

Pertti Kinnunen
toimitusjohtaja