Kamariviesti joulukuu 2019

16.12.2018 Rakas Joulupukki!

Mitä kuuluu? Taitaa olla kova tohina ja touhu päällä siellä Korvatunturilla, koska jouluun on enää niin vähän aikaa?

Minä olen Pertti ja olen ollut koko vuoden aika kiltti (tai ainakin yrittänyt olla). Siksi minulla olisikin yksi pieni toive: olen lähdössä Pietariin tapaamaan kollegoitani ja minua vähän jännittää. Mahtaako juna kulkea ajallaan? En kai myöhästy Tikkurilan junanvaihdosta, kun tuo junien kulku on joskus vähän takkuista?

Voisitko sinä Joulupukki yrittää vaikuttaa siihen, että Seinäjoen ja Tampereen välinen kaksoisraidehanke etenisi reippain askelin? On niin kovin ikävää odotella jossain Parkanon suorilla vastaantulevaa liikennettä tai vaihteiden putsausta milloin syksyn lehdistä, milloin ensilumesta ja samalla jännittää, kuinka paljon tällä kertaa ollaan myöhässä ja ehtiikö siihen kokoukseen tai junanvaihtoon ajoissa. Kaksoisraide auttaisi junaliikennettä ja meidän kaikkien liikkumista ja asioiden hoitoa tuonne pääkaupungin ja miksei vaikka koko maailmankin suuntaan. Ja sieltä maailmalta olisi helpompaa tulla tänne meille.

Että tällainen yksi pieni toive tällä kertaa. Luotan siihen, että se toteutuu, jos ei nyt heti tänä jouluna, niin joka tapauksessa lähivuosina.

Oikein Hyvää Joulua koko Korvatunturin väelle!

Pertti

P.S. Ja jos tuonne kolmostielle vielä saataisiin tänne Etelä-Pohjanmaankin alueelle ainakin parit ohituskaistat, niin sittenhän meillä melkein jo olisikin joulu ainainen…

kamariviesti, toimitusjohtajanblogi