Joulupuu yrityshaaste

JOULUPUU -keräyksen YRITYSHAASTE

Helppo ja ilahduttava lahjoitustapa! Lahjoita lahjakortteja paikallisille lapsille tai nuorille 12-17 vuotiaille. Tuo lahjakortit Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimistolle 4.12. klo 16 mennessä. Haastamme yrityksiä mukaan nyt neljättä kertaa!

Joulupuu-keräys on vuotuinen hyvän mielen tempaus, jonka toteuttavat yhteistyössä alueelliset nuorkauppakamarit ja paikalliset MLL yhdistykset. Seinäjoen seudun nuorkauppakamari on toteuttanut keräystä vuodesta 2000 alkaen yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Helppo ja ilahduttava lahjoitustapa. Lahjoita lahjakortteja paikallisille lapsille tai nuorille, paikallisiin yrityksiin.

1. Hanki noin 10 – 50 euron lahjakortteja haluamiisi liikkeisiin haluamasi määrä

2. Laita lahjakortit kuoreen. Kirjoita mukaan halutessasi saate, josta käy ilmi: lahjakorttien summa per kortti, missä kortti käy ja kuinka kauan se on voimassa, mahdollinen kohdistustoive (tyttö / poika & ikäryhmä) sekä yrityksenne ja yhteyshenkilön nimi. Jos et halua lahjoittajan nimen julkaisua, kerro se saatteessa.

3.Tuo kuori keräyslaatikkoon kauppakamarille 5.11.- 4.12. osoitteeseen Kirkkokatu 23, B-halli, 2.krs.
Voit myös laittaa kortit kuoressa lukolliseen kauppakamarin postilaatikkoon Areenan A-hallin seinässä.

Mikä? Joulupuu Yrityshaaste järjestetään tänä vuonna toista kertaa Seinäjoen seudulla. Haasteen tavoitteena on kerätä lahjakorttilahjoituksia alueella asuvien vähävaraisten 0-17 vuotiaiden lasten ja nuorten hyväksi. Lahjakorteilla lapset ja nuoret voivat hankkia lapsille ja nuorille sopivia tavaroita tai palveluita.

Mitä? Lahjakortti voi tukea esimerkiksi lapsen tai nuoren harrastusta, koulunkäyntiä tai muuta elämän osa-aluetta. Ilmoitathan lahjoituksessa, mikäli toivot lahjakortin osoitettavan tietyn ikäiselle tytölle tai pojalle. Lahjakortilla voi lapsi huoltajansa kanssa tai itsekseen hankkia vaikkapa peruskosmetiikkaa, vaatteita, laukun, luistimet, värikyniä ja paperia,kengät, kirjoja, kausimaksun, harrastevälineen… Jotakin, johon ei ole muutoin varaa.

Kuka? Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari toteuttaa kampanjan yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin kanssa. Perinteisen Joulupuu-pakettikeräyksen ja Joulupuu Yrityshaasteen jakelukoordinoijana toimii tuttuun tapaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistykset. Kohteena ovat tavalliset lapsiperheet, joissa nuoren lahja voi olla mahdottomuus tiukan talouden vuoksi.

#joulupuukeräys #joulupuuseinäjoki #epkauppakamari #jciseinäjoenseutu #mll

JOULUPUU SEINÄJOEN SEUTU Facessa

LISÄTIEDOT

  • Heidi Sikkilä p. 0400 568 900 heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi,  Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
  • Karoliina Huhtaniemi p. 0400 415 808 joulupuu(at)gmail.com, Seinäjoen seudun nuorkauppakamari