Johtajaklubissa opit kollegoiltasi

Johtajaklubi on kaikenkokoisten yritysten eri toimialojen johtajille ja vastuullisille päälliköille suunnattu avoimen keskustelun vertaisfoorumi, jossa klubilaiset jakavat osaamistaan toisilleen turvallisessa luottamusverkostossa fasilitaattorin innostaessa ja ohjatessa keskusteluja. Nyt klubi on vihdoin tarjolla myös Etelä-Pohjanmaalla!

Tapaamisten yksi parhaita puolia on irrottautua hetkeksi arjesta ja pohtia omaa johtajuutta samalla uudistaen ajattelua. Paljon on myös viime vuosina puhuttu verkostojen merkityksestä, eikä suotta, koska sillä on merkitystä kenet tuntee ja kuka tuntee sinut. Kohtaamisissa käsitellään tärkeitä, ajankohtaisia aiheita sekä pohditaan arjesta nousevia teemoja ja alan johtavien asiantuntijoiden johdattelemina. Klubilaisilta saat vertaistukea ja uusia oivalluksia sekä kuulet muiden organisaatioiden parhaita käytäntöjä.

Johtajat ja päälliköt ovat yrityksen ylimmän johdon ja työntekijöiden välissä toimeenpanijoina. Johtajan ja päällikön työ monipuolisuudessaan on antoisaa, mutta ristipaineet rasittavat. Klubissa keskustellaan avoimesti aroistakin asioista ja sparrataan toinen toista. Klubissa tapaat säännöllisesti kollegoita, joilla on samanlaiset intressit ja haasteet. Tutustutte, keskustelette, opitte toisiltanne ja verkostoidutte ihmisten kanssa, joita ette muuten ehkä tapaisi. Johtajaklubissa on selvää hyötyä urasi kannalta!

Klubiverkostoja kokoontuu eri kauppakamarialueilla ja klubilaisille järjestetään myös mm. yritysvierailuja. Lisäksi klubilaiset kutsutaan myös valtakunnalliseen suljettuun Facebook -ryhmään, jossa voi hakea neuvoja, vinkkejä tai kumppanuuksia helposti. Näin koko Suomen verkosto on käytettävissäsi! Vuosimaksu lisäksi kattaa lukuisia muita etuja, lue niistä lisää verkkosivuiltamme!

Johtajaklubista sanottua:

”Vertaisryhmän ajatukset, ideat ja tuki. Huomaa, miten geneerisiä ongelmat ovat riippumatta toimialasta.”

”Itse olen hyvin kiireinen ja kuitenkin varaan aina ajan näille päiville.”

”Huomaa, että muut kamppailevat samojen kysymysten kanssa. Olen saanut monta hyvää ideaa ja tuntuu, että olen myös saanut jaettua hyviä ideoita.”

Ulkopuolisina fasilitaattoreina toimivat Piia Tulisalo (PsM, Bisnespsykologi, Certified Business Coach Master/ACC) ja kehittämisestä, kasvusta ja kansainvälistymisestä innostuva Aki Sundell (Head of Regional Operations).

Klubiin on jatkuva ilmoittautuminen, voit liittyä mukaan milloin vain! Ota yhteyttä palvelupäällikkö Heidi Sikkilään ilmoittautuaksesi tai tiedustellaksesi lisää: heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, puh. 0400 568 900.

 

 

fasilitaattori, johtajaklubi, verkostoituminen, vertaisryhmä