Jäsenkaffia Härmän Liikenteellä

Kevään viimeinen jäsenkaffitilaisuus pidettiin 11.6. Härmän Liikenteen viihtyisissä tiloissa Seinäjoella. Toimitusjohtaja Sami Heinimäki kertoi tämän perinteikkään isäntäyrityksen vaiheikkaasta historiasta, joka on alkanut jo heti sotavuosien jälkeen. Tiesittekö muuten, että linja-autoliikenne alkoi Suomessa aika erikoisella tavalla: tuohon aikaan vain linja-auton omistajat saivat olla kyydissä ilman liikennelupaa. Ensimmäisellä linja-autolla saattoi olla peräti 200 omistajaa.

Pitkästä historiasta lähtien Härmän Liikenne on pysynyt tiukasti kiinni ajan hermolla. Yritys kehittää määrätietoisesti toimintaansa sekä investoi tulevaisuuteen. Viimeisimpänä investointina on keväällä valmistunut nykyaikainen pesulinjasto. Päivittäin linjastolla putsataan ja pestään kuljetuskalusto useaan kertaan.  Uudessa rakennuksessa hoituu kokonaisvaltaisesti linja-autojen siivous roskien tyhjäämisestä aina kuraloskan pesuun.

Meistä jokainen on varmasti nähnyt Seinäjoen kaupunkikuvassa Komia Liikenteen linja-autot ja niiden pohojalaasen isännän pällistelemässä kyljessä. Yritys onkin tehnyt määrätietoisesta työtä erottuvan pohjalaisen imagon luomiseksi. Komia Liikenne on brändätty Seinäjoen kaupunkiliikenteelle sopivaksi.

Verkostoitumisen bisnespikatreffit

Mitä olisi kauppakamarin tilaisuus ilman bisnespikatreffejä, jossa joutuu astumaan hieman ulos omalta mukavuusalueelta. Heittäydyimme tähän mukaan myös näillä jäsenkahveilla. Volyymitaso nousi Härmän Liikenteen tiloissa kun treffit pyöräytettiin käyntiin. Tuloksena oli lukuisa joukko uusia kontakteja jäsenillemme. Me haluamme toimia linkkinä jäsentemme välillä.

Haluaisiko teidän yritys isännöidä aamu- tai iltakaffitilaisuuden? Ole Heidiin yhteydessä: heidi.sikkila@kauppakamari.fi tai rimpauta puh. 0400 568 900.