10 hyvää syytä olla kauppakamarin jäsen

1. JOKAINEN KONTAKTI ON MAHDOLLISUUS
Verkostoitumalla luot kontaktit alueen yrityspäättäjiin ja saat mahdollisuuksia löytää uusia asiakkaita, kumppaneita ja osaajia. Kauppakamarin jäsenenä saat jäsenkaffeja, tietoiskuja ja muita tilaisuuksia ulottuvillesi. Kevät- ja syyskokous sekä jo perinteiset kevätpirskeet ovat myös tärkeät ja mukavat osat yhdistyksen toimintaa. Verkostoitumistilaisuudet ovat kaikkien jäsentemme henkilöstölle maksuttomia.

2. KEHITÄ OSAAMISTASI
Voit tarjota henkilöstöllesi ajankohtaisimmat kauppakamarin koulutukset verotuksesta taloushallintoon ja johtamisesta markkinointiin. Koulutustarjontamme suunnitellaan jäsentemme ja muiden kouluttautujiemme vakiintuneen ja uuden tarpeen perusteella. Teemme yhteistyötä mm. eri kouluttajien ja oppilaitosten kanssa koulutustarjooman tuottamisessa.

3. HYVÄT NEUVOT EIVÄT OLE KALLIITA
Saat maksutonta puhelinneuvontaa meiltä tai kumppaneiltamme esimerkiksi laki-, yritysjuridiikka-, työsuhde-, ja verotusasioissa, sekä apua vaativiin ulkomaankaupan haasteisiin.

4. PYSY AJAN TASALLA
Saat mahdollisuuden päästä ensimmäisten joukossa elinkeinoelämää ja yrityksiä koskevien uutisten äärelle. Luet lisää oppaista ja selvityksistä sekä kauppakamari-kirjasarjan monipuolisista julkaisuista.

5. TIETOLÄHTEET PÄIVITTÄISEEN TYÖHÖN
Voit hankkia yrityksesi kirjastoon tuoreet ja luotettavat ammattikirjat tai ottaa käyttöösi sähköisen Kauppakamaritieto-verkkopalvelun, josta löydät aina ajantasaisen tiedon mm. työsuhde-, vero-, kirjanpito- ja palkka-asioissa.

6. NÄKYVYYTTÄ JA LISÄÄ KONTAKTEJA
Kauppakamarin tilaisuuksissa, julkaisuissa ja koulutuksissa sekä kauppakamariverkko.fi -palvelussa saat arvokasta valtakunnallista näkyvyyttä ja kontakteja yrityksellesi. Finncham-verkoston ja World Chambers Networkinkautta saat maailmanlaajuiset yhteydet.

7. ASIAKIRJOJA ULKOMAANKAUPPAAN
Kauppakamarit myöntävät ja vahvistavat kansainvälisessä kaupassa tarvittavia ulkomaankaupan asiakirjoja, saat myös 50 %:n alennuksen ATA Carnet -tulliasiakirjoista.

8. APUJA KANSAINVÄLISIIN SOPIMUKSIIN
Voit tilata kauppakamarista kansainvälisiä sopimuspohjia ja oppaita avuksi sopimusten laadintaan. Sähköinen asiointi e-vientiasiakirjat.fi-sivustolla, vahvistamiset ja muut ulkomaankaupan asiakirjat hoituvat kauttamme.

9. VAIKUTA ELINKEINOELÄMÄSSÄ
Kauppakamarien ainutlaatuisten ja monipuolisten verkostojen avulla voit vaikuttaa elinkeinoelämän kehittymiseen niin alueellisesti kuin kansallisesti. Kauppakamarin luottamustehtävät tarjoavat vaikuttamisen mahdollisuuksia yrityksesi edustajille. Tule mukaan valiokuntiin! Meillä vaikuttaa myös fasilitoitu asiakasraati.

10. EDULLISEMMAT JÄSENETUHINNAT
Jäsenenä saat alennusta koulutuksista, Keskuskauppakamarin ansiomerkeistä, asiantuntijatapahtumista, ulkomaankaupan asiakirjoista ja kauppakamarin julkaisuista www.kauppakamarikauppa.fi.