Hallitusammattilaisilta maksutonta kriisineuvontaa yrityksille

Hallituspartnerit Pohjanmaa ry yhteistyössä Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamareiden kanssa tarjoaa keskusteluapua ja asiantuntemusta alueen yritysten käyttöön koronakriisin aiheuttamissa haasteissa. Palvelu on maksutonta ja saatavilla kaikille Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla toimiville yrityksille ja yrittäjille.

Projektipäällikkö Matti Sepponen. Kuva Studio Street Oy

 

Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n jäsenistöstä on koottu 20 asiantuntijan joukko, jotka tarjoavat maksutta asiantuntemustaan alueemme yrityksille koronapandemian aiheuttamissa haasteissa.

– Tukipalveluun on jo lyhyessä ajassa ilmoittautunut erittäin kokeneita asiantuntijoita. He tarjoavat ensiapuna neuvontaa, verkostojaan ja mahdollisuutta keskustella yrityksen ongelmatilanteista, kertoo Hallituspartnerit Pohjanmaan toiminnanjohtaja Matti Sepponen.

Kokeneet yritys- ja hallitusammattilaiset ovat valmiita antamaan neuvoja esimerkiksi sopeuttamistoimista, rahoitusjärjestelyistä tai vaikka avaamaan keskustelua uusista liiketoimintamahdollisuuksista. Asiantuntijat ohjaavat myös yrittäjiä eri yritystukiorganisaatioiden palveluiden piiriin.

Toimintaa toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Pohjanmaan kauppakamarin ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamareiden kanssa. Yritykset ja yrittäjät voivat jättää yhteydenottopyynnön tukipalveluun suoraan Hallituspartnerit Pohjanmaan nettisivuilta (https://pohjanmaa.hallituspartnerit.fi/kriisiapua-yrityksille/).

– Pyydämme yrityksiä vastaamaan muutamiin tarkentaviin kysymyksiin, jonka jälkeen yritysasiantuntijamme ottavat heihin yhteyttä. Toiminta on ehdottoman luottamuksellista. Myöskään käytävät keskustelut eivät velvoita yritystä mihinkään, kertoo Hallituspartnerit Pohjanmaan puheenjohtaja Paula Erkkilä.

Mikä on Hallituspartnerit Pohjanmaa ry?

Pohjanmaan Hallituspartnerit ry on vuonna 2016 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka missiona on Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueiden yritysten ammattimaisen hallitustyön edistäminen. Nyt koronapandemian aikana yhdistys haluaa olla auttamassa alueen yrityksiä selviytymään haasteesta. Yhdistykseen kuuluu yhteensä 75 jäsentä, joista kaikilla on laajaa yrityselämän kokemusta. Lisätietoa: https://pohjanmaa.hallituspartnerit.fi/.

 

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Matti Sepponen, matti.sepponen@kauppakamari.fi, 045 890 9212

Hallituksen puheenjohtaja Paula Erkkilä, paula.erkkila@kauppakamari.fi, 044 781 0704

Toimitusjohtaja Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, pertti.kinnunen@kauppakamari.fi, 040 534 08675

Hallituspartnerit Pohjanmaa, hallitustyö, koronavirus, kriisineuvonta, Matti Sepponen, Paula Erkkilä, Pertti Kinnunen