Yhdysvaltojen pakotteet ja vientivalvonta – Keskeiset vaatimukset käytännössä MAKSUTON

Ilmoittaudu täällä

Aika: 30.9.2021 klo 10:00 - 11:30
Paikka: Omalta koneelta, Teams
Ilmoittaudu viimeistään 29.9.2021

Suomen johtava trade compliance -asiantuntija Aleksi Pursiainen esittelee webinaarissa Yhdysvaltojen pakotteista ja vientivalvonnasta suomalaisyrityksille aiheutuvat keskeiset vaatimukset käytännön tapausesimerkkien valossa.

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100