Virtuaalinen jäsentilaisuus: Koronarajoitusten hallittu purkaminen

Aika: 5.6.2020 klo 9:00 - 10:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 3.6.2020

Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi kertoo Keskuskauppakamarin korona exit-strategiasta sekä turvallisesta töihin paluusta.

Keskuskauppakamari on päivittänyt suositustaan yritysten ja organisaatioiden toimintamalleista koronavirustilanteeseen liittyen. Uusi ohje kehottaa pohtimaan organisaatiolle sopivimmat tavat, jotta etätöistä voitaisiin palata asteittain työpaikoille kesälomakauden loppuun mennessä.

Paluussa on oleellista miettiä suojautumistavat ja se, missä järjestyksessä toimintoja palautetaan toimipisteisiin. Keskuskauppakamari korostaa, että ihmisten terveys ja taudin leviämisen estäminen ovat edelleen tärkein tavoite.

Toisaalta Keskuskauppakamari katsoo, että taloudellinen hyvinvointi on uhattuna, ellei työpaikkoja päästä avaamaan normaalityöskentelylle. Myös taloudelliset tappiot johtavat lopulta terveyden heikkenemiseen ja ylimääräisiin kuolemiin.

Suosituksen löydät täältä.

Tilaisuuden järjestää Turun kauppakamari

8.45 linjat auki, tulethan ajoissa paikalle
9.00 Tilaisuus alkaa
AlustusKoronarajoitusten hallittu purkaminen, Juho Romakkaniemi
Keskustelua
Terveiset kauppakamarille: mitä asioita haluatte kauppakamarin ajavan?
10.00 tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kauppakamarien jäsenyrityksille.

Tilaisuuden etiketti: Tule linjoille ajoissa, 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jotta voit vaihtaa kuulumiset ja ennakoida tekniset ongelmat. Vaimenna mikrofonisi ja sulje videokamera esityksen ajaksi. Kommentit ja kysymykset voi puheenvuorojen aikana esittää myös chatin kautta ja puheenvuoroa voi pyytää “raise hand” toiminnolla.