Virtuaalinen jäsenaamukahvi: Uusien toimintamallien löytäminen – taiteellisen ajattelun potentiaali yrityksen kehittämisessä (maksuton)

Ilmoittaudu

Aika: 19.1.2021 klo 8:45 - 10:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 15.1.2021

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Läntinen tanssin aluekeskus (LTA) mahdollistaa ja koordinoi tanssialan ammattilaisten monimuotoista työllistymistä sekä tanssitaiteen saatavuutta ja saavutettavuutta Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Toiminta perustuu kriittiseen vastuullisuuteen, kestävyyteen ja tietoisuuteen toimintaympäristön jatkuvasta muutoksesta.

Tule tilaisuuteen kuulemaan:

  • Miksi yrityksen tulisi panostaa taiteelliseen ajatteluun?
  • Miten sitä voi käytännössä tehdä?
  • Miten ja mitä luovia menetelmiä voi käyttää organisaation kehittämisessä?
  • Mitä kokemuksia Läntisen tanssin aluekeskuksella on taiteen menetelmien käyttämisestä työn ja työyhteisöjen kehittämisessä?

Ohjelma:

8.45 yhteyden avaus
9.00 tervetulosanat, Uusien toimintamallien löytäminen – Taiteellisen ajattelun potentiaali yrityksen kehittämisessä, toiminnanjohtaja Sanna Meska

Pariporina

10.00 tilaisuus päättyy

Läntinen tanssin aluekeskuksen arvoja ovat: 
Avoimuus, läpinäkyvyys –  LTA kuuntelee ja keskustelee avoimin ovin. 
Yhteisöllisyys –  LTA toimii alueen tanssialan ammattilaisten yhdenvertaisuutta edistävänä kohtaamis- ja kiinnittymistilana. Toiminta alueella antaa valmiuksia keholukutaitoon, yhteisiin kokemuksiin sekä lisää alueen elinvoimaa. 
Rohkeus – LTA näkee, kokee ja aistii herkästi ympäristöä ja suuntaa pelottomasti uuteen tulevaan.