Virtuaalinen asiantuntijainfo: Korona horjuttaa yritysten kassavirtaa – Datan ajantasaisuus olennaista

Aika: 26.5.2020 klo 9:00 - 10:00
Paikka: Teams -kokous

Tervetuloa kauppakamarin virtuaaliseen asiantuntijainfoon kuulemaan neuvoja kassavirran hallintaan ja datan hyödyntämiseen. 

Luotonhallinta vallitsevassa poikkeustilanteessa vaatii yrityksiltä ketteryyttä, seurantaa ja datan tehokasta hyödyntämistä. Oman toiminnan turvaamisen lisäksi laskuttavilta yrityksiltä kysytään ymmärrystä ja joustoa vaikeassa tilanteessa olevia asiakkaita kohtaan. Tilaisuus on avoin kaikkien kauppakamarien jäsenille. 

Ohjelma:
8:45 linjat auki
9:00 tilaisuuden ohjeistus, Tiina Vainio, Turun kauppakamari
Alustus, varatoimitusjohtaja Seppo Lahtinen, Lowell Suomi Oy
Kysymykset ja keskustelu
10:00 tilaisuus päättyy 

Tilaisuuden järjestää Turun kauppakamari
ILMOITTUDU MUKAAN –> TÄSTÄ 

Lowell Suomi Oy (aiemmin Lindorff Oy) on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta. 

Yrityksen palveluksessa on Suomessa 450 työntekijää Turussa, Lahdessa ja Helsingissä. Lowell Suomi Oy:n asiakaspalvelu palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa vuosittain. 

Yritys on osa Lowell Groupia, Euroopan toiseksi suurinta luotonhallintayhtiötä, jonka tavoitteena on tehdä luottojen hallinnasta helpompaa kaikille. Lowell Suomi Oy tuottaa suomalaisille yrityksille palveluja sekä toimialakohtaisia ratkaisuja laskutukseen, perintään ja luottopäätöksentekoon. Lowellin toiminnassa yhdistyvät data-analytiikan osaaminen, kestävä riskienhallinta ja vastuullinen kuluttajien palveleminen.