Vientivalvonnan ja pakotteiden ABC maksuton

Aika: 6.10.2021 klo 9:00 - 11:00
Paikka: Omalta koneelta, Teams
Ilmoittaudu viimeistään 5.10.2021

Yritys vastaa tuotteidensa vientikelpoisuudesta – laillisuudesta ja säännösten noudattamisesta. Yrityksen tulee tietää, kenelle ja mihin tarkoitukseen se myy tuotteensa tai palvelunsa. Mahdollisen viennin luvanvaraisuuden ja pakotteiden tunteminen on tärkeää onnistuneen ja vastuullisen vientiprosessin toteuttamiseksi.

Mitä yrityksen tulee tietää vientivalvonnasta? Mitkä tuotteet vaativat vientiluvan? Mikä on kaksikäyttötuote? Onko kohdemaa pakotelistalla? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaavat tilaisuudessamme keskiviikkona 6.10.21 ulkoministeriön asiantuntijat Teemu Sepponen ja Mikael Ruotsi.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Keskuskauppakamarin, Enterprise Europe Networkin (EEN) ja Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki lähempänä tilaisuutta.

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100