Vaali-ilta: Yritystä eduskuntaan!

Paikka: Rytmikorjaamo, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 18.2.2019

Vaali-ilta: Yritystä eduskuntaan!

MTK Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari ja Etelä-Pohjanmaan yrittäjät järjestävät kaikille avoimen ja maksuttoman vaali-illan.

Tule, keskustele ja vaikuta! Lisätietoa tapahtumasta päivittyy myöhemmin, mutta merkitse aika nyt jo kalenteriin! Ilmoittaudu TÄSTÄ

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.