Uusien jäsenien aamukaffit verkossa

Aika: 22.4.2020 klo 8:30 - 10:30
Paikka: Microsoft Teams - yhteys
Ilmoittaudu viimeistään 21.4.2020

Uusien jäsenten aamukahvit 22.4.2020 (etänä)

Aika:     22.04.2020 klo 08:30-10:30
Paikka: Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena
(osallistumislinkki lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä)

ILMOITTAUDU MUKAAN 21.4.2020 MENNESSÄ

Tervetuloa etäaamukahveille kauppakamarin henkilökunnan ja muiden jäsenten kanssa! Yleensä tapaamme uusien jäsenten kanssa kasvotusten, mutta poikkeusoloista johtuen tällä kertaa kahvitellaan etänä.

Kerromme tilaisuuden alussa hieman toiminnastamme ja palveluistamme, jonka jälkeen jokainen osallistuja saa kertoa lyhyesti itsestään ja omasta yrityksestään. Haluamme mielellämme myös kuulla uusien jäsenten odotuksia ja toiveita kauppakamarille. Myös pitempään jäsenenä olleiden yritysten edustajat ovat ehdottomasti tervetulleita mukaan!

Voitte jatkaa verkostoitumista kiinnostavien kontaktien kanssa sopimalla oman etätapaamisen tilaisuuden jälkeen. Syksyllä toivottavasti pääsemme jälleen järjestämään aamukahveja normaaliin tapaan livenä ja olette lämpimästi tervetulleita mukaan uudestaan myös silloin.

Uusien jäsenten aamukahvit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille jäsenyritysten ja -organisaatioiden työntekijöille!