Työ & Tekijä -rekrytointimessut 18.1. Seinäjoki Areenalla

Aika: 18.1.2017 klo 16:00 - 19:00
Paikka: Seinäjoki Areenan ylätasanne, Kirkkokatu 23, Seinäjoki

Työ ja sen tekijä kohtaavat jälleen keskiviikkona 18.1.2017 Seinäjoki Areenan ylätasanteella järjestettävillä rekrytointimessuilla.

Seuraa meitä Facessa fb.me/tyojatekijamessut

Tammikuussa 2016 kävijöitä oli yli 500 henkilöä. Samaan aikaan Työ & Tekijä -rekrytointimessujen kanssa Seinäjoki Areenalla järjestetään suuret Opinlakeus-koulutusmessut (18.-19.1.) ja YHDESSÄ – Opitaan ja onnistutaan 100 vuotta -juhlaseminaari (19.1.), joten kävijöitä on luvassa runsain määrin.

Rekrytointimessut on yritysten mahdollisuus kohdata potentiaalisia työntekijöitä. Messuilla viestitään avoimista työpaikoista, kausi- ja kesätyömahdollisuuksista ja tulevaisuuden tarpeista.

Työnhakijalle messut ovat mahdollisuus esittäytyä, jättää hakemuksia, kuulla vinkkejä ja saada työtä kesäksi, opintojen oheen tai vakituisesti.

Työ & Tekijä -rekrytointimessuilla esittäytyvät mm. seuraavat työnantajat:
Arjessa Yhtiöt
Atria Suomi Oy
Biisoni Pohjanmaa Oy
Citywork Pohjanmaa Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepee
Pasastar Oy
Rainmaker Oy
Smile MMS Oy

Lisäksi mukana ovat Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen asiantuntijat.

Messuille on vapaa pääsy ja ne ovat avoinna klo 16-19.
Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: