Tutustu Ilmoituskanavaan – tietoisku (maksuton)

Aika: 23.9.2020 klo 8:30 - 9:30
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 21.9.2020

Keskuskauppakamarin Ilmoituskanava-palvelu tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden perustaa turvallinen whistleblowing-ilmoituskanava kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.

Keskuskauppakamari järjestää tietoiskun Teams-verkkotapahtumana. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Kerromme, kuinka yrityksesi voi olla vastuullisuuden suunnannäyttäjä, mitä hyötyä Ilmoituskanavasta yrityksellesi on ja kuinka EU-direktiivi tulee yrityksiä velvoittamaan.

Tilaisuuden ohjelma:
Klo 8.30 tietoiskut Ilmoituskanavasta ja EU:n Whistleblower-direktiivin vaatimuksista. Lisäksi aikaa on varattu osallistujien kysymyksille ja kommenteille sekä vapaalle keskustelulle.
Verkkotapahtuma päättyy viimeistään klo 9.30

Verkkotapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.