Tutustu Ilmoituskanavaan 17.8.2021 – maksuton tietoisku

Aika: 17.8.2021 klo 8:30 - 9:30
Paikka: Omalta koneelta, Teams
Ilmoittaudu viimeistään 15.8.2021

Keskuskauppakamarin Ilmoituskanava-palvelu tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden perustaa turvallinen whistleblowing-ilmoituskanava kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.

Tutustu Ilmoituskanavaan -tietoisku
tiistaina 17.8.2021 klo 8.30

Keskuskauppakamari järjestää tietoiskun Teams-verkkotapahtumana.
Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Tietoiskussa kerromme, mitä hyötyä Ilmoituskanavasta yrityksellesi on ja kuinka EU-direktiivi tulee yrityksiä velvoittamaan. Lisäksi esittelemme Keskuskauppakamarin Ilmoituskanava-palvelua.

Tilaisuuden ohjelma:
Klo 8.30 tietoiskut Ilmoituskanavasta ja EU:n Whistleblower-direktiivin vaatimuksista.
Lisäksi aikaa on varattu osallistujien kysymyksille ja kommenteille sekä vapaalle keskustelulle.
Verkkotapahtuma päättyy noin klo 9.30.

Verkkotapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.