Tule luomaan LinkedIn-profiili!

Aika: 14.11.2019 klo 10:30 - 11:15
Paikka: Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 4.11. / 12.11.2019

Tervetuloa luomaan ohjatusti LinkedIn -profiili!

Käydään läpi profiilin perustaminen askel askeleelta pienryhmässä. Tämän jälkeen sinulla on profiili olemassa ja pääset LinkedIn maailmaan.

Profiilin tärkeimpien avainkohtien täydentämistä käydään läpi Viesti ja markkinoi tehokkaasti LinkedInssä – koulutuksessa iltapäivällä.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille joilla ei ole vielä luotuna LinkedIn -profiilia.

Ohjeistus

• Ota mukaan sopiva profiilikuva (tietokoneella tai mobiililaitteella)
  • Mieti, millä sähköpostiosoitteella haluat tilin perustaa ja varmista, että sinulla on koulutuksen aikana pääsy siihen sähköpostiin.

HUOM! Mikäli haluat osallistua ja syventää samantien osaamistasi, ilmoittaudu koulutukseen 4.11. mennessä kumpaankin tilaisuuteen.

Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Ilmoittauduthan 12.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537

Kouluttajana toimii Hanna Takala Zento Oy:ltä, jolla on pitkä kokemus sosiaalisen median kouluttamisesta ja konsultoinnista pk- ja pörssiyrityksille, julkiselle sektorin organisaatioille, liitoille ja oppilaitoksille. Hanna on käynyt kouluttamassa myös kauppakamareilla eri puolilla Suomea.