TIETOISKU – Ystävällisesti, työnantajasi

Aika: 14.2.2017 klo 8:00 - 11:00
Paikka: Fazer-ravintola, Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 9.2.2017

Ystävällisesti, työnantajasi -tietoisku yhdistää aamupalan ja tiedonsaannin kätevässä paketissa Ystävänpäivänä 14.2. Tule mukaan kenelle tahansa kiinnostuneelle avoimeen aamuun!

Eläkeuudistus, työhyvinvoinnin johtaminen, nopea työhönpaluu, työkykyvalmennus – tule kuulemaan asiantuntijoilta näistä aiheista.

Esimiesten ja yrittäjien niin kuin yrityksen henkilöstöhallinnonkin rooli työn tehokkuuden ylläpitäjänä ja työntekijöiden hyvinvoinnin on tärkeä. Tärkeää on myös olla perillä alalla tapahtuvista muutoksista ja uusista mahdollisuuksista.

Ystävällisesti, työnantajasi -tietoisku tarjoaa tiukkaa asiaa muun muassa eläkeuudistuksesta, esimiehen muuttuvista rooleista, työkyvyn ylläpidosta sekä tietenkin kokemusten ja hyvien käytäntöjen jakamista niin osallistujien kesken kuin puhujienkin kanssa. Luvassa faktaa ja keskustelua.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!
Ilmoittautuminen on avoinna vielä 9.2.!

Kenelle HR-osaajat, esimiehet, yrittäjät
Järjestäjät Terveystalo, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Elo, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

Aamukahvit tarjolla klo 8.00 alkaen.
Ohjelma alkaa klo 8:30

Työkykyvalmentaja tukena työkyvyn heiketessä
Riia Astola-Pöllänen, Johtava työkykyvalmentaja, Sosiaali-alan asiantuntija, Terveystalo

1.1.2017 eläkeuudistus työnantajan näkökulmasta, neuvot hakijalle ja työnantajalle
Anne Tamminen, yhteyspäällikkö, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Esimies työhyvinvoinnin ja työkyvyn johtajana
Johanna Hämäläinen, Työhyvinvoinnin kehittämispäällikkö, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Miten varmistaa nopea työhönpaluu? Kaikesta ennakoivasta työkykyjohtamisesta huolimatta joku voi sairastua.
Ville Lahti, liiketoimintajohtaja, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa

Tuhat nuorta johtajaa -projekti – yhteistyössä nuorkauppakamarit ja kauppakamariryhmä
Tomi Kohtanen, johtaja, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

Keskustelua ja verkostoitumista

HUOM. Tietoisku on maksuton, mutta mikäli osallistuja jättää saapumatta paikalla ilman peruutusilmoitusta vähintään kolme päivää ennen tilaisuutta, veloitamme no show -järjestelykuluna 30 euroa.

Ystävänpäivän aamiaismenu

talon itseleivottuja pieniä aamiaissämpylöitä ja maalaislimppua, voi
maalaiskinkkua ja juustoa
tomaattia, kurkkua ja salaattia