Tietoisku: Vientikauppa ja logistiikka koronan puristuksessa

Aika: 20.5.2020 klo 14:00 - 15:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 19.5.2020

Keskuskauppakamari järjestää kauppakamareiden jäsenille maksuttoman tietoiskun Vientikauppa ja logistiikka koronan puristuksessa keskiviikkona 20.5.2020 klo 14–15. Tilaisuus toteutetaan Teams Live-verkkotapahtumana.

Tietoiskussa kuullaan kansainvälisten asioiden johtajan, Kansainvälisen kauppakamarin maajohtajan Timo

Vuoren puheenvuoro kansainvälisten markkinoiden tilanteesta sekä liikenne- ja elinkeinopolitiikan johtavan asiantuntijan Päivi Woodin puheenvuoro kansainvälisen kaupan toimituksista koronaepidemian aikana.

Osallistujien on mahdollista esittää asiantuntijoille kysymyksiä tapahtuman aikana.

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat pari päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.