TIETOISKU: Moderni rekrytointi

Aika: 12.11.2019 klo 8:30 - 11:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90
Ilmoittaudu viimeistään 4.11.2019

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Rekrytointiosaaminen on oleellinen taito sekä esimiehille että HR:lle. Rekrytoinnit ovat investointi organisaation tulevaisuuteen.

Nykyaikana onnistuneet rekrytoinnit vaativat paljon erilaista osaamista, jotta saadaan oikeanlaisia hakijoita ja onnistutaan heistä valitsemaan sopivimmat. Pitäisi kyetä sparraamaan esimiehiä tehtävän määrittelyssä, ymmärtää viestintää ja markkinointia somessa ja digikanavissa, osata käyttää erilaisia työkaluja tehokkaasti hyväksi, pystyä haastattelussa arvioimaan hakijan sopivuutta tehtävän vaatimuksiin ja organisaation kulttuuriin sekä rakentaa ketteriä rekrytointiprosesseja.

Moderni rekrytointi -teeman aamiaistilaisuudessa alustajina ovat MPS-Yhtiöitten konsultit Daniel Särs ja Jarkko Sipiläinen.
MPS-Yhtiöillä on yli 40 vuoden kokemus erilaisista rekrytointitoimeksiannoista ja vuosittain MPS toteuttaa yli 2000 rekrytointia. MPS on suomalainen perheyritys.

Tilaisuus maksuton ja avoin kaikille yrityksien ja organisaatioiden edustajille, jotka ovat aiheesta kiinnostuneet, riippumatta jäsenyydestä.

Käsittelemme esimerkiksi seuraavia aiheita:

  • Työnantajakuva rekrytoinnin apuna
  • Sosiaalinen media ja kanavat, digitaaliset välineet, kohdennettu markkinointi
  • Rekrytoinnin suunnittelu: prosessi ja osaamisen määrittely
  • Haastattelu, hakijoiden kohtaaminen, vakuuttaminen
  • Hakijakokemus

Aamun ohjelma:
8.30 Aamupala ja tervetuloa
9.00 Tervetuloa, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
9.15 Tietoisku alkaa
10.45 Keskustelua ja kysymyksiä
11.00 Tilaisuus päättyy

Tervetuloa!

Ennakkoilmoittauminen tärkeää tarjoiluiden vuoksi. No show -maksu (54€) laskutetaan mikäli esteestä ei ilmoiteta viim. 24h ennen tilaisuuden alkua.