Tietoisku: Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jaksaminen vastuullisissa työtehtävissä ja koronapaineessa | striimi

Ilmoittaudu tästä

Aika: 20.4.2021 klo 10:00 - 11:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 16.4.2021

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Korona-aika  ja etätyöt ovat tuoneet ylimääräistä stressiä niillekin, jotka eivät ole ennen kokeneet sitä töidensä vuoksi. Takana on haastava vuosi ja tilanne ei vielä ole helpottumassa. Nyt viimeistään on hyvä herätä siihen, että työssä jaksaminen on asia, johon liittyy työnantajan vastuuta henkilöstön hyvinvoinnista ja viime kädessä myös turvallisuusnäkökohtia. Ihmisistä huolenpito on osa yrityksen pärjäämistä ja sen turvallisuutta. Epäonnistunut henkilöstöpolitiikka ei ainakaan vahvista yrityksen turvallisuuden tasoa tai helpota tuloksellista toimintaa.

Monet työtehtävät vaativat jo normaalioloissa paljon voimavaroja ja aikaa tekijöiltään. Esimerkiksi johtotehtävät yleensä ja turvallisuuteen – eritoten kyberturvallisuuteen – liittyvät tehtävät ovat vuorokauden ajasta riippumattomia ja stressaavia. Tilanteisiin on vastattava kellonajasta ja päivästä riippumatta. Ongelmat eivät tunne toimistoaikaa.

Asiantuntija Janne Laakso, 4D Meditation & Wellness käy tilaisuudessa läpi ajatuksia ihmisen hyvinvoinnista ja jaksamisesta, mistä se syntyy ja miten sitä voi vahvistaa? Miten pitää huolta omasta itsestään, kollegoistaan ja alaisistaan?

OHJELMA

10.00 Tilaisuuden avaus
Näkökohtia etätyöhön ja tiedon turvaamiseen, Panu Vesterinen (15min)
10.15 Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jaksaminen vastuullisissa työtehtävissä ja koronapaineessa, Janne Laakso, 4D Meditation & Wellnes (40 min)
10.55 Kysymyksiä
11.00 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.