Tietoisku: Käytännönläheiset strategiat ja verkostot yrittäjyyden perustana -professuuri | teams

Ilmoittaudu täällä

Aika: 29.10.2021 klo 9:00 - 10:30
Paikka: Omalta koneelta, Teams
Ilmoittaudu viimeistään 28.10.2021

EPANET-professuurien esittäytymisvuorossa 29.10.2021 on Vaasan yliopiston liiketaloustieteen,  yrittäjyyden professori Annika Tidström.

Tidström on tutkinut  yritysten samanaikaista kilpailua ja yhteistyötä yritysverkostoissa, yritysverkostojen jännitteitä sekä strategian käytänteitä.
– Yrittäjyyden professuurin erikoisala on pienten ja keskisuurten yritysten kilpailukyky ja liiketoiminnan kehittäminen. Pieni yritys ei pärjää yksin. Yrityksen pitää tehdä yhteistyötä, mutta myös kilpailla muiden kanssa. Yrityksen pitää myös miettiä strategiaa, eli mitä kannattaa tehdä ja mitä tehdä, jos tulee ongelmia ja jännitteitä, Tidström sanoo.

Annika Tidström on hyvä puhuja ja opiskelijat ovat antaneet erittäin hyviä arvioita hänen opetuksestaan. Lisäksi Suomen Ekonomit on palkinnut hänet opetuspalkinnolla.

Hankeasiantuntijana yhteiskuntatieteiden maisteri Markku Hänninen kertoo TKI-rahoituksen ja EPANET-yhteistyön mahdollisuuksista yrityksille.

Tervetuloa linjoille, asia on erittäin ajankohtainen!

Aikataulu

8:45  Linjat avataan
9:00  Tervetuloa, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
Yrittäjyyden professori KTT Annika Tidström
Kysymyksiä ja keskustelua

10:00 Markku Hänninen: TKI-rahoituksen ja EPANET-yhteistyön mahdollisuudet yrityksille
10:30 Tilaisuuden päätös

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100