Tietoisku kauppakamarien vientiasiakirjat-palvelusta 1.12.21 maksuton

Aika: 1.12.2021 klo 9:00 - 10:00
Paikka: Omalta koneelta, Teams
Ilmoittaudu viimeistään 29.11.2021

Tervetuloa osallistumaan kauppakamarin järjestämään maksuttomaan tietoiskuun. Tietoiskussa käydään läpi ajankohtaisia asioita vientiasiakirjat-palvelusta ja alkuperätodistuksista. Tilaisuudessa on myös mahdollista esittää kysymyksiä.

Puhujana: Hannele Visuri, kansainvälisen kaupan asiantuntija, Keskuskauppakamari

Tilaisuuden agenda:

• Yleistä vientiasiakirjat-palvelusta ja alkuperätodistuksista
  • Tulossa 2022: alkuperätodistusten lomakkeeton tulostus
  • Hyvä tietää: EU:n kauppasopimus -opas ja ATA carnet –väliaikaista vientiä helpottamaan
  • Aikaa kysymyksille

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään 29.11.2021. Tietoisku järjestetään Teamsin välityksellä ja tästä syystä paikkoja on rajoitetusti.

Lähempänä tilaisuuttaa saat sähköpostiisi liittymislinkin, jolla pääset tilaisuuteen mukaan. Tilaisuudesta ei tule nauhoitetta, mutta materiaalin lähetämme tilaisuuden jälkeen ilmoittautuneille.

TERVETULOA!

Lisätiedot tilaisuudesta:

Hannele Hynynen
hannele.hynynen@chamber.fi 040-5338537

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100