TIETOISKU: Järjestelmäintegraatiot liiketoiminnan tehostajana

Ilmoittaudu

Aika: 13.3.2020 klo 8:30 - 10:30
Paikka: Frami B, kokoustila Einstein, 1. krs.
Ilmoittaudu viimeistään 5.3.2020

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Yrityksillä on nykyään hallussaan paljon tietoja, jotka sijaitsevat monissa eri järjestelmissä ja palveluissa. Tämän vuoksi työn tehottomuus ja päällekkäisyys saattavat muodostua arkipäivän ongelmaksi yrityksessä. Tietoa olisi, mutta sitä ei saada käyttöön tai sama tieto joudutaan syöttämään useasti eri järjestelmiin. Integraatioiden avulla voidaan yhdistää eri järjestelmien tietoja ja tehostaa näin yrityksen toimintaa. 

Tilaisuudessa käydään läpi, mitä yritys hyötyy järjestelmäintegraatioista, mitä kaikkea järjestelmäintegraatioissa tulee huomioida ja miten integraatiot saadaan käytännössä onnistumaan?

Tilaisuus sopii kaikille yrityksille, joissa suunnitellaan askeleita kohti tehokkaampaa liiketoimintaa ja digitalisaation hyödyntämistä.

Tule kuuntelemaan paikan päälle, jos yrityksessäsi suunnitellaan tai pohditaan järjestelmäintegraatioiden hyötyjä tai niiden aloittamista.

Tilaisuuden tarjoaa OpSec Oy ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamari kaikille asiasta kiinnostuneille.