Tietoisku: Henkilöarvioinneilla laatua rekrytointeihin | teams MAKSUTON

Aika: 5.10.2021 klo 9:00 - 10:00
Paikka: Omalta koneelta, Teams
Ilmoittaudu viimeistään 4.10.2021

Henkilöarvioinneilla laatua rekrytointeihin – miten varmistaa rekrytoinnissa parhaiden ja tehtävään soveltuvimpien hakijoiden valinta

Tietoiskussa kuulet:

• Mitä lisäarvoa henkilöarviointimenetelmien käyttäminen tuo rekrytointiprosessiin
  • Millaisia tyypilliset arviointimenetelmät ovat ja mikä tekee menetelmistä luotettavia
  • Minkälaisia asioita erilaisilla arviointimenetelmillä voidaan mitata tai kartoittaa
  • Miten henkilöarviointimenetelmiä voidaan hyödyntää sisäisessä kehittämisessäAsiantuntijana tietoiskussa yrittäjä, toimitusjohtaja Elina Harju HR Roihu Consulting Oy:stä.

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100