Syyskokous 2020 (maksuton)

Ilmoittaudu viimeistään 04.11.2020

Tervetuloa Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin syyskokoukseen
12.11.2020 kello 14
Kyrö Distilleryn tiloihin Isoonkyröön!

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat.
Lisäksi kuulemme mielenkiintoisen Kyrö Distilleryn yritystarinan kansainvälistymisestä!

Ilmoittaudu heti mukaan – tilarajoituksen vuoksi maksimi osallistujamäärä on 60 henkilöä.

Julkaisemme tällä sivulla kokousaineiston lähempänä kokousajankohtaa. Huomaathan, että emme tulosta paperista kokousmateriaalia.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikkiin kauppakamarin koulutuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä!