Syyskokous 2019

Aika: 22.11.2019 klo 10:00 - 15:00
Paikka: Isojoen konehalli IKH, Keskustie 26, Kauhajoki
Ilmoittaudu viimeistään 15.11.2019

Tervetuloa vuotuiseen Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin syyskokoukseen!

Syyskokous käsittelee sääntömääräiset syyskokousasiat, mm. 2020 toimintasuunnitelman ja budjetin sekä hallituksen henkilövaihdokset.

Kuva Liisa Takala. Päivi Wood 2019. WTC, Helsinki.

Kokousesitelmän pitäjänä Keskuskauppakamarin johtava liikenne- ja elinkeinopoliittinen asiantuntija Päivi Wood.
Valtiotieteiden maisteri Päivi Wood siirtyi johtavaksi liikenne- ja elinkeinopoliittiseksi asiantuntijaksi liikenne- ja viestintävirasto Traficomista. Woodilla on vankka kokemus liikenne- ja viestintäministeriöstä, Suomen pysyvästä EU-edustustosta liikenneasioista vastaavana virkamiehenä ja Euroopan komissiosta liikenteen innovaatioiden ja rahoituksen saralla. Wood vastaa liikenne- ja elinkeinopolitiikkaan sekä aluepolitiikkaan ja rakennettuun ympäristöön liittyvästä vaikuttamistyöstä.

Tilaisuudessa palkitaan kauppakamarin ICT-valiokunnan valitsema
Vuoden digitaalinen eteläpohjalaisyritys. Muista käydä tekemässä ilmianto 31.10.2019 mennessä!

Lataa kokouksen esityslista tästä. Esityslista syyskokous 2019

Lataa tästä vaikuttamis- ja toimintasuunnitelma vuodelle 2020 Liite 3 Vaikuttamis- ja toimintasuunnitelma vuodelle 2020

Alustava aikataulu

10:00 Tulokahvit
10:15 Sääntömääräinen syyskokous
11.00 Verkostoitumislounas
12:00 Palkitsemiset
12:15 Kokousluento: Liikenteen rahoitus ja päästövähennykset
Päivi Wood johtava liikenne- ja elinkeinopoliittinen asiantuntija, Keskuskauppakamari
13:00 Bisnesspikatreffit
13:45 Tehdaskierros IKH
14:30 Päätös sanat ja näkemiin

Syys -ja kevätkokouksemme ovat tärkeä osa jäsenyyttä. Kokoukset ovat erittäin suosittuja kohtaamispaikkoja alueen yrityspäättäjien keskuudessa.

TERVETULOA!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.