STRIIMI: Tiedolla johtaminen

Aika: 8.5.2020 klo 9:00 - 10:30
Paikka: Maksuton. Omalta koneelta.
Ilmoittaudu viimeistään 7.5.2020

Tervetuloa kuuntelemaan Tiedolla johtamisen ajokortista ja miten tiedolla johtaminen toimii työvälineenä kasvuun ja kannattavuuteen.

Tiedolla johtaminen on yksi 2020-luvun kuumimmista trendeistä. Tiedolla johtaminen ei kuitenkaan ole toiminnan itseisarvo vaan työväline, jota pitää osata käyttää oikein. Hyvän johtajan tulee tunnistaa mikä tiedolla johtamisessa on tärkeää ja mikä turhaa.

Tämän maksuttoman webinaarin käytyäsi ymmärrät:

• Miksi tiedolla johtaminen on pinnalla juuri nyt?
  • Mitä tiedolla johtaminen on käytännössä ja miten yrityksesi voi hyötyä siitä?
  • Tiedolla johtamisen prosessiketjun kausaliteetit, eli mitkä asiat vaikuttavat yrityksesi kilpailukykyyn ja sitä kautta kasvuun ja kannattavuuteen.

Kenelle:

Koulutus sopii toimitusjohtajille, yrittäjille ja johtoryhmän jäsenille sekä liiketoiminnasta ja kehittämisestä vastaaville henkilöille.
Kurssilla sovelletaan vuorovaikutteista ja keskustelevaa metodiikkaa. Osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista aihealueeseen liittyen.

Miksi osallistua:

• Saat käsityksen tiedolla johtamisen nykytilasta
  • Kuulet syksyllä järjestettävästä Tiedolla johtamisen ajokortti -koulutuksesta, joka antaa Tiedolla johtamiseen perustyökalut
  • Voit esittää omia kysymyksiä, joihin webinaarin asiantuntijat vastaavat.

Asiantuntijoina toimivat Ratkaisutoimisto Seedin Senior Advisor TKT Juhani Strömberg ja tj, DI,BBA Marko Parkkinen.

Ilmoittaudu mukaan!

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat pari päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Ohjelman aikataulu:

8.50 Yhteyden avaus

9:00 Tervetuloa ja Tiedolla johtamisen ajokortti, Tuija Sjöblom, Helsingin seudun kauppakamari

9:15 Tiedolla johtaminen

Miksi tiedolla johtaminen on pinnalla juuri nyt

Tiedolla johtaminen käytännössä ja mitä siitä voi hyötyä

Tiedolla johtamisen klinikka eli kysymyksiä ja vastauksia

10.30 Webinaari päättyy