STRIIMI/ Nordean ja Kauppakamarin Finanssiwebinaari

Aika: 27.3.2020 klo 10:30 - 11:30
Paikka: Omalta koneelta

Nordean ja Kauppakamarin Finanssiwebinaari 27.3.2020

Koronavirus on ajanut taloudet taantumaan ja rahoitusmarkkinat kriisin partaalle. Pystyvätkö keskuspankit ja valtiot pelastamaan tilannetta, kun taloudet ja yhteiskunnat sulkeutuvat karanteeniin?

Tervetuloa huippuasiantuntijan vetämään finanssiwebinaariin kuulemaan tuoreimmat kuulumiset maailmantaloudesta, rahapolitiikasta sekä korko- ja valuuttamarkkinoilta!

Puhujana on Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu, jolle voi webinaarin aikana esittää myös kysymyksiä.

Perinteinen Nordean ja Helsingin seudun kauppakamarin kauppakamarin finanssilounas Vantaalla, jouduttiin koronatilanteen vuoksi siirtämään syksylle. Lounastilaisuuden sijaan, tarjoamme mahdollisuuden osallistua Finanssiwebinaariin 27.3. klo 10.30 – 11.30. Webinaarissa Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu antaa ajantasaisimman katsauksen talouden tilanteeseen ja vastaa kysymyksiin.

Ohjelma:

Webinaari alkaa 10.30 ja kestää noin 45min.

Kysymyksille on varattu aikaa.

Webinaari päättyy 11.30.

Lisätiedot ilmoittautumisen yhteydessä.