STRIIMI / KoulutusOnline: Tärppejä vaikuttamiseen ja sujuvan esityksen pitämiseen

Aika: 3.6.2020 klo 8:30 - 10:00
Paikka: oma kone

Tervetuloa kuuntelemaan vinkit vaikuttamiseen ja sujuvan esityksen pitämiseen sekä tutustumaan KoulutusOnlinen verkkokursseihin!

Tarkasti mietitty ja laadittu viesti antaa hyvän kuvan yrityksen tavasta toimia ja kohdella asiakkaitaan. Taina Parviainen on suosittu kouluttaja ja tietokirjailija. Puheenvuorossa kuulet Taina Parviaisen käytännönläheisiä vinkkejä, miten saat viestisi tehhokkaasti perille.

Samalla saat tietoa KoulutusOnlinen n. 250 verkkokurssista.

Lue Kauppalehdestä, miten KoulutusOnline tukee mikro-oppimista.

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Suoran lähetyksen aikana etäyhteyden kautta ei voi esittää kysymyksiä.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

8.30 Aamiainen
9.00 Tervetuloa! KoulutusOnline-palvelun esittely
Tuottaja Arja Kuitunen, Helsingin seudun kauppakamari
9.15 Tärppejä vaikuttamiseen ja sujuvan esityksen pitämiseen

• Miten valmistaudutaan tärkeään kohtaamiseen?
  • Miten teet viestistäsi muistettavan? Miten elävöität sanomaasi?

Kielenhuollon ja viestinnän asiantuntija Taina Parviainen, Helsingin seudun kauppakamari
10.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.