STRIIMI: KoulutusOnline: Mitä kaikkea Teamsilla voi tehdä

Aika: 8.5.2020 klo 8:50 - 10:00
Paikka: Maksuton. Omalta koneelta.
Ilmoittaudu viimeistään 7.5.2020

Ilmoittaudu striimiin kuulemaan, mitä kaikkea Teamsilla voi tehdä!

Samalla pääset  tutustumaan KoulutusOnlinen verkkokursseihin.

Nykyaikaisen työelämän taidot virtuaalisesti.
Kouluttajana tilaisuudessa on Ville Kankare Digikuusta. Ville on muuttuvan työelämän ja uusien työtapojen sanansaattaja ja työvälineiden tehokkaan käytön kouluttaja, joka lähestyy asioita konkreettisesti ja käytännönläheisesti

KoulutusOnlinen n. 270 verkkokurssin avulla koulutat itseäsi ja organisaatiotasi eri alojen huippuasiantuntijoiden opastamana ajasta ja paikasta riippumatta.

Tervetuloa mukaan!

Lue Kauppalehdestä, miten KoulutusOnline tukee mikro-oppimista.

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat pari päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

8.50 Yhteyden avaus

9.00 Tervetuloa! KoulutusOnline-palvelun esittely, Arja Kuitunen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari

9.10 Mitä kaikkea Teamsilla voi tehdä? Nykyaikaisen työelämän taidot virtuaalisesti, Ville Kankare, Digikuu Oy