STRIIMI: KoulutusOnline: jaksamisen tukemiseen

Iloittaudu

Aika: 29.4.2020 klo 8:50 - 10:15
Paikka: Maksuton. Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 28.4.2020

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Ilmoittaudu striimiin kuulemaan, miten varmistaa jaksaminen poikkeustilanteessa

Samalla pääset tutustumaan KoulutusOnlinen verkkokursseihin.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija Jaakko Savolahti antaa meille työkalupakkinsa parhaat keinot kokonaiskuormituksen hallintaan.

Näiden keinojen avulla Jaakko toipui omasta uupumuksestaan yli 10 vuotta sitten ja on siitä lähtien auttanut asiakkaitaan elämään energisempää, iloisempaa ja suorituskykyisempää elämää.

Palautumisessa uni on ykkönen ja stressi monille sen pahin vastustaja. Tämän luennon aikana Jaakko kertoo meille toimivat ja konkreettiset keinot stressin kurissa pitämiseksi ja hyvien unien saamiseksi. Teemme myös pari todella tehokasta pikarentoutusharjoitusta.

KoulutusOnlinen n. 270 verkkokurssin avulla koulutat itseäsi ja organisaatiotasi eri alojen huippuasiantuntijoiden opastamana ajasta ja paikasta riippumatta.

Tervetuloa mukaan!

Lue Kauppalehdestä, miten KoulutusOnline tukee mikro-oppimista.

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Ohjelma

8.50 Yhteyden avaus

9.00 Tervetuloa! KoulutusOnline-palvelun esittely, Arja Kuitunen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari

9.10  Toimivat keinot jaksamisen tukemiseen, Jaakko Savolahti, CEO, Tuottava Terveys

10.00 Tilaisuus päättyy