STRIIMI: Koronatilanne haastaa yritysten turvallisuuden ja maineen – katsaus rikostilanteeseen sekä huonon kriisijohtamisen ja kybertilanteiden maineriskeihin

Ilmoittaudu

Aika: 15.5.2020 klo 9:00 - 10:00
Paikka: Maksuton. Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 14.5.2020

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Korona ja sen lieveilmiöt haastavat organisaatioiden johtamista ja toimintaa monilla eri tavoilla. Nyt on erityisen tärkeä katsoa lähitulevaisuuteen ja huomioida ne riskit, jotka kriisi on tuonut tullessaan ja jotka saattavat realisoitua vasta kriisin loputtua.

Taloudellisten uhkien lisäksi organisaatioiden toimintaa uhkaa nyt erityisesti huono kriisijohtaminen ja lisääntyneet kyberrikokset. Molemmat aiheuttavat organisaatioille huomattavan maineriskin, joka realisoituessaan voi olla yritykselle jopa eksistentiaalinen uhka.

Tässä striimissä käsitellään seuraavia aiheita:

  • Katsaus koronatilanteen rikostilanteeseen
  • Inhimillinen kriisijohtaminen
  • Kybertilanteiden maineriskit organisaatioille

Luennoitsija on Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen määräaikainen viestintäpäällikkö Petri Launiainen, jonka vakituinen työ on viestintätoimisto Ellun Kanoilla.

Digitilaisuudet vastaavat jäsentapaamisten ja muiden maksuttomien tilaisuuksien puuttumiseen tänä keväänä. Päätimme järjestää sarjan tilaisuuksia, joita toteutetaan Microsoft Teamsin ja oman striimilaitteistomme kautta. Nämä, yhdessä KoulutusOnlinen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettävät digitilaisuudet, ovat maksuttomia, kaikille avoimia ja mitoitettu napakoiksi tietoiskuiksi, joihin voit osallistua vaikka samalla aamukahvia nauttien.

Striimin ohjeet
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 1-2 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.
Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.