STRIIMI: Kohti hiilineutraalia tulevaisuutta 27.11.2020 (maksuton)

Ilmoittaudu

Aika: 27.11.2020 klo 11:00 - 12:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 25.11.2020

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Mitä hiilineutraalisuus tarkoittaa? Mistä lähteä liikkeelle? Miten vastuullisuus voi lisätä kilpailukykyä?

Kauppakamarin jäsenyrityksille suunnatussa ytimekkäässä tietoiskussa käydään läpi yritysten hiilineutraalisuustavoitteiden ABC. Tilaisuuden asiantuntija Janne Peljo toimii Sitrassa projektijohtajana Ilmastoratkaisut -avainalueella, joka tunnistaa ja analysoi ilmastoratkaisuja ja toimia kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen taloudellisesti tehokkaalla tavalla. Lisäksi se tarjoaa tietoa kunnianhimoisen ja strategisen ilmastopolitiikan tekemisen tueksi Suomessa. Janne on erikoistunut energiaan ja ilmastoon liittyvien megatrendien tunnistamiseen ja tulkitsemiseen talouden ja yhteiskunnan näkökulmasta.

Janne on erikoistunut energiaan ja ilmastoon liittyvien megatrendien tunnistamiseen ja tulkitsemiseen talouden ja yhteiskunnan näkökulmasta. Työssään hän pohtii erityisesti ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja niiden hyödyntämistä paitsi päästöjen vähentämiseen myös kestävän talouskasvun luomiseen.

Lue lisää Sitran sivuilta: Miten talous valjastetaan kestävän ja reilun tulevaisuuden muutosvoimaksi?

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.