STRIIMI: Keskuskauppakamarin kuntavaalitentti (maksuton)

Aika: 11.12.2020 klo 14:00
Ilmoittaudu viimeistään 9.12.2020

Tervetuloa seuraamaan Keskuskauppakamarin järjestämää kuntavaalitenttiä sekä kauppakamarien kuntavaaliteesien julkistamista perjantaina 11.12.2020 klo 14.00. Striimaamme tilaisuuden verkkoon.

Kuntavaalitentissä mittaa toisistaan ottavat puheenjohtajat Annika Saarikko (kesk.), Petteri Orpo (kok.), Jussi Halla-aho (ps.) sekä varapuheenjohtaja Ville Skinnari (sd.). Keskustelua vetää MTV:n yhteiskuntatoimituksen päällikkö Eeva Lehtimäki.

Ilmoittautuneille lähetetään linkki etäosallistumista varten sähköpostitse tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan verkkotapahtumaa!