Ajankohtaista Venäjän-kaupasta (maksuton webinaari)

Aika: 4.2.2021 klo 13:00 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 2.2.2021

Tule kuulemaan Venäjän-markkinoiden näkymistä vuonna 2021. Ajankohtaista tietoa ja kiinnostavia yrityscaseja: tilaisuus on avoin kaikille Venäjästä kiinnostuneille.

Timo Vuori, Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtaja ja Kansainvälisen kauppakamarin (ICC) maajohtaja on tilaisuuden moderaattori.

Helsingin seudun kauppakamari, Keskuskauppakamari ja Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestävät tilaisuuden yhteistyössä.

Teams-kutsu osallistujille lähetetään 3.2.2021.

13.00 Webinaarin avaus

13.10 Venäjän talouden näkymät vuosille 2021 – 2022
Sinikka Parviainen, Analyytikko, KTT, East Office of Finnish Industries

13.30 Suomalaisten yritysten näkymät
Jaana Rekolainen, Toimitusjohtaja, Suomalais-Venäläinen kauppakamari

13.50 Tauko

14.00 Suomen logistinen saavutettavuus, mikä muuttuu
Päivi Wood, Johtava liikenne- ja elinkeinopoliittinen asiantuntija, Keskuskauppakamari

14.20 Yritys I

14.40 Yritys II

15.00 Greetings from the St Petersburg Chamber of Commerce and Industry
Ekaterina Lebedeva, Vice-President, Saint-Petersburg Chamber of Commerce and Industry

15.10 Keskustelu / Discussion

15.30 Tilaisuuden päätös

Webinaari on maksuton, mutta vaatii rekisteröinnin 2.2.2021 mennessä.

Tervetuloa!