Ratekiareissu – vuoropuhelu- ja verkottumismatka 14.6.

Aika: 14.6.2017 klo 6:00 - 1:15
Paikka: Seinäjoki - Tallinna - Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään : hallitus ja valiokuntien edustajat, asiakasraati 30.4. mennessä, muut 1.5.-4.6.2017

Kenelle
E-P kauppakamarin hallitus, valiokuntien puheenjohtajat, asiakasraatilaiset tai muutoin toimintamme kehittämisestä ja aktiivisesta roolista kiinnostuneet jäsenemme sekä toimiston väki.

Ilmoittautumisaika
– Hallitus ja valtuuskuntien puheenjohtajat, asiakasraatilaiset, fasilitaattorit 30.4.2017 mennessä
– Muut kiinnostuneet jäsenorganisaatioidemme henkilöt ajalla 1.5. – 31.5.2017

Mitä saadaan kun laitetaan yhteen hallituksen jäseniä, valiokuntien puheenjohtajia, toimiston väki, jäsenistön edustajia ja strategianteko-osaaja? Strategia- ja verkostoitumismatka Tallinnaan!

Kauppakamareiden toimintaa määrittää strategia, jota tarkastellaan 19 alueellisessa kamarissa paikallisesti. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin hallitus, valiokunnat, operatiivinen johto ja työntekijät sekä jäsenet vaikuttavat kaikki osaltaan toimintaan.

Hallitus kokoustaa edellisenä päivänä Seinäjoella. Aamulla lähdemme suuremmalla porukalla kokousbussilla matkaan. Ohjelmassa on strategian esittelyä sekä keskustelua ja ideoita käytäntöön siirtämiseen. Yhteisen ohelman lisäksi jokaisella on vapaata aikaa Tallinnassa noin 3 tuntia. Laivalla on mahdollisuus lepäämiseen, ostoksiin ja oleiluun.

Ratekiareissu tehdään 14.6. 06:00 – 15.6.2017 noin 01:15.
Meitä kuljettaa Härmän liikenteen Senaattori ja Viking Line XPRS. Mukana bussihosteina Viking Linen myyntipäällikkö Taina Hunnakko ja Härmän Liikenteen Kyösti Nevala.

Paikkoja on avoinna asiakasraadille / aktiiveille tai sellaisiksi haluaville rajoitetusti; bussiin mahtuu järjestäjien lisäksi 24 matkustajaa. Matka on veloitukseton. Peruutukset tulee tehdä 20.5. mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme 65 euron peruutuskulun kattaaksemme syntyneet kulut.

06:00 Lähtö Seinäjoelta
Sokos Hotel Lakeuden parkkialueelta (Torikatu 2, Seinäjoki)
– Senaattori-bussilla kohti Viking XPRS:iä, bussissa kahvia ja evästä
– kuljettajamme ja bussiemäntämme kertovat ajankohtaisia terveisiä
– hallitus viimeistelee päivitettyä strategiaehdotusta Etelä-Pohjanmaan kauppakamarille
senaattori-bussi Härmän liikenne

10:30 Satamassa Helsingissä. Bussiemäntä jakaa matkaliput.
11:05 Siirtyminen laivaan. Tavaroiden vieminen lepohytteihin.
11:15 buffetlounas
11:30 Viking XPRS lähtee
– hallitus valmistautuu esittelemään strategiaehdotuksen valiokuntien puheenjohtajille ja asiakasraatilaisille
– muut tutustuvat toisiinsa ja yrityksiinsä
14:00 Laiva saapuu Tallinnaan. Vapaata ohjelmaa. Laivalta pääsee paikallisbussilla, taksilla ja kävellen Tallinnan keskustaan.
17:30 Takaisin laivaan viimeistään. Salaattibuffet kokoustiloissa.
– tutustuminen strategiatyön käsitteeseen ja syntyneeseen strategiaehdostukseen kaikki yhdessä
– keskustelua, kysymyksiä, ideoita
20:30 Laiva takaisin Helsingissä
Noin kello 01 perillä Seinäjoella. Paluumatkalla kahvitarjoilu.

Huomaathan ilmoittaumisajan porrastuksen.
Tervetuloa mukaan kirkastamaan strategiaa ja tutustumaan toimiston, hallituksen ja valiokuntien ihmisiin!

Tietoa ilmoittautumiseen ja peruutusehdot