Kauppakamarit Goes SLUSH

Aika: 1.12.2017 klo 6:00 - 23:00
Paikka: Messukeskus, Helsinki

Tämän vuoden SLUSH on loppuunmyyty!

Kauppakamarit järjestävät jälleen yhdessä yhteistyökumppaniemme PwC:n ja Nordean kanssa tilaisuuden yrityksille osallistua antoisalla ja helpolla tavalla SLUSH-tapahtumaan.

SLUSH on tapahtumana siirtynyt koko ajan enemmän edistämään kaikkien kasvuhakuisten yritysten digitalisaatiota. Teknologiakeskustelun lisäksi tilaisuuden agendalle on noussut liiketoiminnan uudistaminen ja kasvu. Tapahtuma on siis yhä relevantimpi eri toimialojen kaikille yrityksille osallistua, verkostoitua ja löytää omaa liiketoimintaa uudistavia ideoita. Vaikka paikalla ovat edelleen särmikkäimmät startupit ja villeimmät innovaatiot, on vuoropuhelu uusien ja perinteisempien yritysten välillä nostanut profiiliaan.

Kauppakamarien SLUSH-lippu maksaa 195 eur ja sopii kaikille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan tapahtumaan ennen kaikkea siksi, että haluavat verkostoitua, hankkia uusia kontakteja sekä löytää uusia ideoita kasvattaa ja uudistaa liiketoimintaansa. Pelkästä sijoittamisesta kiinnostuneita yrityksiä voi palvella paremmin toisenlainen lippu.

Tämä on tehokas tapa ottaa haltuun vuoden 2017 SLUSH-tapahtuma yhdessä päivässä, verkostoitua ja hankkia uusia kontakteja. Päivän aikana osallistujat pääsevät tutustumaan niin itse SLUSH-tapahtumaan kuin kauppakamarin ja yhteistyökumppaneiden tarjoamaan brunssitilaisuuteenkin.

Koko SLUSH netissä: www.slush.org