Puola, Tšekki, Slovakia ja Unkari – pandemia ja globalisaatio – mahdollisuuksia ja haasteita (maksuton)

Ilmoittaudu täällä

Aika: 24.11.2020 klo 14:00 - 15:45
Paikka: Omalta koneelta

Koronapandemia jatkaa talouksien kurittamista, ja yritykset miettivät alihankintaketjujen toimivuutta. Miten Visegrad-nelikko, Puola, Tšekki, Slovakia ja Unkari, toimii nykyisessä tilanteessa, ja mitä liiketoimintamahdollisuuksia maat tarjoavat suomalaisille yrityksille. Suomen suurlähettiläät kertovat viimeisimmät uutiset asemamaistaan, ja FinnChamin varapuheenjohtaja Tuomas Asunmaa tuo viestin yritysten kokemuksista Puolassa.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Enterprise Europe Network, Helsingin seudun kauppakamari ja Suomi-Keskisen Itäeuroopan maiden kauppayhdistys.

Aika        tiistai 24.11.2020 klo 14.00–15.45
Paikka    Teams (online)

Ilmoittautumiset 20.11.2020 mennessä osoitteessa https://tapahtumat.kauppakamari.fi/puolatsekkislovakiaunkari_tilaisuus2401120

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille 23.11.2020.Tilaisuus on maksuton, mutta osallistuminen vaatii rekisteröitymisen.

Tervetuloa!

14.00 Tilaisuuden avaus Pasi Rosenqvist, puheenjohtaja, Suomi-Keskisen Itäeuroopan maiden kauppayhdistys
14.05 Puolan markkinoiden mahdollisuudet COVID-19–pandemian aikana ja sen jälkeen
Suurlähettiläs Juha Ottman
14.25 Tšekki ja Slovakia – haasteita ja tilaisuuksia keskellä Eurooppaa
Suurlähettiläs Jukka Pesola
14.45 Globalisaation hohdon himmetessä Unkarin vetovoima nousussa?
Suurlähettiläs Markku Virri
15.05 Puolan kehitys yritysnäkökulmasta
Tuomas Asunmaa, omistajayrittäjä, Spondeo Oy, Suomalaisen kauppakillan varapuheenjohtaja (FinnCham), Puolan skandinaavisen kauppakillan hallituksen jäsen
15.25 Keskustelua