Kauppakamarin vieraana: Provinssiin 30.6.

Aika: klo 13:00 - 18:00
Paikka: Seinäjoki - keskusta, Jouppi, Törnävänsaari (kalenteriin lisäys ei toimi, koska tapahtuma on piilotettu muilta)

Hyvä kauppakamarin kutsuvieras,

vietämme rovinssiperjantaita kanssasi. Virallinen yhdessävietettävä osuus 13.45 – 18.

Sinulle on varattu omakustanteinen majoitus 2 hh Superior Vaakunassa pe-la. Lasku tulee meille ja laskutamme sinua tuonnempana. Tarjoamme sinulle eteläpohjalaisen perinteikkään festarikokemuksen: VIP-passi, festarijohtajan esittelykierros ja päivällinen paikan päällä perjantaina 30.6.

Provinssi 2017.
Provinssin lavojen aikataulut eri päivinä

PÄIVÄN OHJELMA

Saapuminen Seinäjoelle itsenäisesti.
HUOM. Hotelli on Sokos Hotel Lakeus aiemmasta ilmoituksesta poiketen. Osoite Torikatu 2. Hotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä rautatietasemalta. Huoneet saa vasta kello 15, mutta  saunatiloissa voi virkistäytyä ennen rokki-iltaa ja matkatavarat voi jättää säilytykseen respaan.

Pikkubussi lähtee hotellin edestä 13.45 meirän markeille:
Oma SP Stadion -kierros klo 14
Seinäjoki Areenalla kierros klo 14.30 ja toimistollamme kahvit ja kuohut. Esittelemässä Esa Alajoki, toimitusjohtaja, Seinäjoki Areena Oy.
Pikkubussi lähtee Areenalta 15.15 kohti festarialuetta. Bussissa kiinnitetään Katjalta saatavat rannekkeet oikean käden ranteeseen.

Pääportista sisään ja festivaalijohtaja Sami Rumpusen johdattamana tutustumme Provinssin alueeseen 15.30 -16

Ruokailu VIP-alueella päälavan vieressä 16 alkaen:

PROVINSSI VIP BUFFET & GRILL -menu:
Kermainen rakuuna-perunasalaatti, suolattua kesäkurpitsaa ja sitruunaa
Tomaattisalaattia, mansikkakastike ja basilikaa
Nopeasti paahdettua parsakaalia, crispy onion sesame ja hunaja-soijakastike
Kalamata-oliiveja marinoituna timjamilla ja sitruunalla
Paahdettua kesäkurpitsaa ja porkkanaa appelsiini-chilikastikkeessa
Coleslaw (myös ve)
Balsamoitua paahdettua punasipulia
Kurkkua, fenkolia, retikkasalaattia ja siiderivinegrette
Tabbouleh, punajuurihummus
Raita
Aioli aurinkokuivatusta tomaatista

SLOPPY BURGERS:
Kokki tarjoilee parilalta – asiakas voi valita nyhtöpossua, nyhtökanaa ja nyhtöhernettä briossisämpylän välissä (myös ve) Kahvia, kakkuvalikoima (1 x ve)

Ruokailun jälkeen saa halutessaan kirmata omia menojaan.

Pikkubussi noutaa halukkaat  kello 00 välillä hotellille kuljettajan viedessä ilmoittamasta paikasta. Myös bussiliikenne hotellin läheisyyteen toimii.

Let´s rock!

Terkuin Pertti, Tomi ja Katja