TIETOISKU – Pohjanmaa Export

Aika: 26.1.2017 klo 12:30 - 14:30
Paikka: Härmän Kuntokeskus, Vaasantie 22, Ylihärmä
Ilmoittaudu viimeistään ma 16.1.2017 >> ke 18.1.2017!

Tietoa, kokemuksia ja kohtaamisia pohjoismaiden viennin parissa. Mukana useita asiantuntijoita ja vientiyrityksiä.

Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit jälki-ilmoittautua 25.1. saakka katja.myyrylainen@kauppakamari.fi.

(ohjelmaa on muokattu vähäisen osallistujamäärän vuoksi 19.1.)

12.30 – 12.40 Tervetuloa Kaupunginjohtaja Markku Lumio, Kauhava.
12.40 – 13.00 Case: Onnellisia suhteita eli kuinka löysimme uudet jakelijakumppanit asiakkaillemme Toimitusjohtaja, kouluttaja Pekka Saarremaa. PNP Crossing Borders.
13.00 – 13.30 Katsaus Norjaan ja tietoa Nordic Gateway-projektista
Hallituksen pj Vesa Kojola, Viexpo
13.30 – 14.00 Mikä Kasvua Pohjoismaista 1 ja 2?
Projektipäällikkö Tapio Vuorenmaa, Suomen Yrittäjäopisto
Kokemuksia vientikaupasta Pohjoismaihin
Perheyritys VM-Carpetin entinen toimitusjohtaja, nykyinen Karvala Oy:n yrittäjä Maria Viita-aho-Tohni, Karvala Oy / designfromscandinavia.com.
n. 14.00 – 14.30 Keskustelun yhteenveto ja päätössanat, verkottumista ja virvokkeita
Tilaisuus ei vetänyt yrityksiä, mutta vetääkö vienti?
Toimitusjohtaja Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

Kenelle
Kaikki pohjoismaisista markkinoista kiinnostuneet.Ohjelma vahvistuu tammikuun toisella viikolla. Pohjola Norden ja Kauhavan kaupunki tarjoavat kahvia ja purtavaa sekä lopuksi virvokkeita. Osallistujilla on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen kello 11.30 – 12.30.

Veloitukseton. Mikäli ilmoittautunut ei saavu paikalle, laskutamme no show -kuluna 20 euroa.

Pohjanmaa Export -päivän aamupäivän muodostaa maksullinen Pohjanmaa Export -koulutus: Kuusi askelta Pohjoismaiden vientiin. Voit ilmoittautua koko päivään yhdellä lomakkeella, koulutuksen sivulta.

Järjestäjät Etelä-Pohjanmaan kauppakamari ja Pohjola-Norden Pohjanmaan piiri / Österbottens distrikt

Yhteistyössä Kauhavan kaupunki ja puhujaorganisaatiot

Voit ilmoittautua oheisen lomakkeen (ensisijainen) sijaan myös sähköpostitse tai puhelimitse 18.1. mennessä:
Anne-Maj Salin, Pohjola-Norden
anne-maj.salin@pohjola-norden.fi