Palkitse vastuullisesti – tietoisku henkilöstöpäättäjille (maksuton)

Aika: 15.9.2020 klo 8:30 - 9:30
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 11.9.2020

Keskuskauppakamari järjestää henkilöstöpäättäjille suunnatun

Palkitse vastuullisesti -tietoiskun

Ohjelmassa:

Keskuskauppakamarin osaamisasiantuntija Mikko Valtonen kertoo, kuinka voidaan varmistaa, että Suomessa osaajia riittää jatkossakin. Lisäksi annamme vinkkejä ja ideoita ansiomerkeillä palkitsemiseen, kiitospuheen pitämiseen, ja siihen, kuinka ansiomerkin luovutustilaisuuden voi toteuttaa nyt poikkeusaikoina, kun koronavirustilanteesta johtuen vuosittaisia perinteisiä juhlatilaisuuksia ei välttämättä yrityksissä järjestetä.

Huomasithan, että Keskuskauppakamarin ansiomerkeillä on uudet verkkosivut ja samalla ansiomerkkien sähköinen hakemuslomake on uudistunut.

Keskuskauppakamari järjestää tietoiskun Teams-verkkotapahtumana. Verkkotapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tietoiskun kesto on noin tunti.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Teams-tietoiskuun.