Palkitse vastuullisesti – maksuton tietoisku henkilöstöpäättäjille | striimi

Ilmoittaudu viimeistään 26.4.2021

Keskuskauppakamari järjestää henkilöstöpäättäjille suunnatun

Palkitse vastuullisesti -tietoiskun

Tietoiskun teemoina ovat yritysten ihmisoikeusvastuu- ja ilmastokysymykset sekä ansiomerkeillä palkitseminen.

Yrityksiin ja muihinkin toimijoihin kohdistetut vastuullisuusodotukset kasvavat jatkuvasti. Sosiaalisen vastuun ja sen perustana olevan ihmisoikeusvastuun merkitys vahvistuu. Siksi erilaisten organisaatioiden on tärkeä tietää mitä ihmisoikeusvastuu on, miten se toteutuu niiden toiminnassa ja mitä hyötyä ihmisoikeusvastuun toteuttamisesta on.

Yrityksestäsi hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä? Kerromme kuinka yrityksesi voi olla vastuullisuuden suunnannäyttäjä, mitä hyötyjä Ilmastositoumuksesta yrityksellesi on ja mitä se edellyttää. Lisäksi käymme läpi päästölähteitä ja kerromme mistä yrityksesi voi hakea päästölähteisiin liittyviä tietoja.

Lisäksi annamme vinkkejä ja ideoita ansiomerkeillä palkitsemiseen, ja siihen, kuinka ansiomerkin luovutustilaisuuden voi toteuttaa nyt poikkeusaikoina, kun koronavirustilanteesta johtuen vuosittaisia perinteisiä juhlatilaisuuksia ei välttämättä yrityksissä järjestetä.

Ohjelma:

Ihmisoikeusvastuu- ja ilmastokysymykset yrityksissä
vastuullisuusasiantuntija Antti Turunen, Keskuskauppakamari

Ideat ja vinkit ansiomerkeillä palkitsemiseen
palvelujohtaja Mari Hakkarainen, Keskuskauppakamari

Huomasithan, että Keskuskauppakamarin ansiomerkeillä on uudet verkkosivut ja samalla ansiomerkkien sähköinen hakemuslomake on uudistunut.

Keskuskauppakamari järjestää tietoiskun Teams-verkkotapahtumana. Verkkotapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tietoiskun kesto on noin tunti.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Teams-tietoiskuun.