Miten menestyä ja resursoida kv-liiketoiminnassa pandemia-aikana (maksuton) | striimi

Ilmoittaudu täällä

Aika: 22.1.2021 klo 8:30 - 10:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 21.1.2021 mennessä

Mielenkiintoinen case viennin kasvattamiseen pandemia-aikana – Case Klinik Healthcare Solutions

Viimeisen vuoden aikana kansainvälinen liiketoiminta on ollut poikkeustilanteessa, joka jatkuu vielä tuntemattoman ajan. Myynnin ja markkinoinnin osalta työ- ja toimintatapoja on ollut pakko muuttaa, kun f2f myyminen on haastavaa tai jopa mahdotonta. Tarve kehittää yrityksen digitaalista liiketoimintaa on kova. Pandemia-aikana myös rekrytointi ja resursointi on haastavaa, kun tulevaisuus ja pandemian vaikutukset ovat hämärän peitossa. Kuinka hankkia uutta osaamista yritykseen? Miten turvata kansainvälisen liiketoiminnan kehitys ja kasvu?

Tervetuloa kuulemaan, kun Klinik Healthcare Solutionsin toimitusjohtaja Petteri Hirvonen kertoo heidän kokemuksistaan sekä onnistumisista ja haasteista viennin kasvattamisessa viimeisen vuoden aikana. Muuttuvina aikoina myös osaamiseen ja resursointiin on tärkeä panostaa. Talentgate ja Kauppakamari ovatkin lähteneet yhteistyössä toteuttamaan rekrytoivaa koulutusohjelmaa aiheen tiimoilta. Tavoitteena on auttaa yrityksiä löytämään ja kasvattamaan muuttuneisiin olosuhteisiin soveltuvia osaajia ja auttaa yrityksiä menestymään kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Aikataulu:

8.30 Tilaisuuden avaus

Palveluliiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Hulkko avaa tilaisuuden ja kertoo kauppakamarin tarjonnasta kansainvälistymisen tueksi

8.45

Key Note – Petteri Hirvonen, Case Klinik Healthcare Solutions Oy

Klinik Healthcare Solutions on kotimainen terveysteknologiayritys, joka tarjoaa digitaalisia lääketieteellistä tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja terveydenhuoltoon. Klinikin tekoälyratkaisut ovat käytössä Suomessa, Iso-Britanniassa, Irlannissa ja Portugalissa. Kuule Klinikin tarina ja kuinka he onnistuivat kasvattamaan vientiä haastavana pandemia-aikana.

9.15

Talentgate Oy, Kansainvälisen osaamisen kasvattaminen rekrytoivien koulutusohjelmien kautta

Talentgate käynnistää yhteistyössä Kauppakamarin kanssa rekrytoivan Digitalisaatio kansainvälistymisessä -koulutusohjelman koulutusohjelman, joka tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan väylän rekrytoida uutta osaamista. Ohjelman kautta saatte yritykseenne tuoretta osaamista ja näkemystä mm. myynnin ja markkinoinnin tekemiseen näinä poikkeusaikoina. Tule kuulemaan, mistä rekrytoivissa koulutusohjelmissa on kyse ja millaisiin tehtäviin voit ohjelman kautta löytää osaajan!

Toimitusjohtaja Antti Ilmo, Talentgate Oy

Kysymyksiä ja keskustelua