LOUNASKIERTUE kesäkuu Ojalan Pakarin Vintti

Aika: 5.6.2017 klo 11:00 - 13:00
Paikka: Ojalan Pakarin vintti, Topeeka 42, 61800 KAUHAJOKI
Ilmoittaudu viimeistään pe 26.5.2017

Kauppakamari tulee lähelle jäsenyrityksiään!

Tule tapaamaan kauppakamarin hallituksen jäseniä ja toimiston henkilöitä yhteisen lounaan merkeissä. Lounaan ohessa ohjelmassa on keskustelua ajankohtaisista asioista, tuoreimmat kauppakamarikuulumiset ja samalla tapaat alueen muita jäsenyrityksiä.

Kauhajoella hallituksestamme on paikalla mm. varapuheenjohtaja, Isojoen Konehallin toimitusjohtaja Tuomas Hilakari.

hedelmäistä juustosalaattia
talon coleslaw-salaattia
possun ulkofilettä ja sipulia
choron-kastiketta ja yrittisiä pkkuperunoita
persikka-passionkakkua ja kahvia/teetä

Tapahtuma on maksuton kaikille jäsenillemme. Toivomme mukaan vanhoja tuttuja ja uusia kasvoja eri organisaatioista.

Tietoa ilmoittautumiseen ja peruutusehdot