Liiketoimintamahdollisuudet Bulgariassa, Kroatiassa, Romaniassa ja Sloveniassa (maksuton) | webinaari

Ilmoittaudu täällä

Aika: 2.2.2021 klo 14:00 - 15:45
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 29.1.2021 mennessä

Voisivatko nämä maat olla kiinnostavia tulevaisuuden kauppakumppaneita kesälomakohteiden lisäksi? Kurkistus Kaakkois-Euroopan markkinoille avaa uusia näköaloja maihin, jotka kaikki ovat EU:n elpymispaketin suuria hyötyjiä. Suomalaisten yritysten osaamiselle ja innovaatioille on kysyntää muun muassa vihreissä teknologioissa ja digitalisaatiossa. Tule kuulemaan lisää maista ja niiden markkinoista uudesta näkökulmasta Team Finland -hengessä!

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Enterprise Europe Network, Helsingin seudun kauppakamari ja Suomi-Keskisen Itäeuroopan maiden kauppayhdistys.

Tutustu myös Team Finland -sivuilla suurlähettiläiden uusiin markkinakatsauksiin BulgariastaKroatiastaRomaniasta ja Sloveniasta.

Ilmoittaudu mukaan 29.1.2021 mennessä tästä.

14.00 Tilaisuuden avaus
Pasi Rosenqvist, puheenjohtaja, Suomi-Keskisen Itäeuroopan maiden kauppayhdistys

14.10 Romanian markkinamahdollisuudet
Marjut Akola, suurlähettiläs, Suomen suurlähetystö Romania