Latvia – your next destination to grow your business MAKSUTON

Aika: 6.10.2021 klo 8:30 - 9:30
Paikka: Omalta koneelta, Teams
Ilmoittaudu viimeistään 5.10.2021

Welcome to hear about business opportunities in the Latvian market! In this event, we will be discussing cultural and legal differences between Finland and Latvia, business sectors with expected growth over the next years, and the best ways to experience Latvia on your business trip.

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100