Latinalainen Amerikka uuden edessä – Suomen suurlähettiläiden tapaaminen 6.10.2021 MAKSUTON

Ilmoittaudu täällä

Aika: 6.10.2021 klo 16:00 - 18:00
Paikka: Omalta koneelta, Teams
Ilmoittaudu viimeistään 5.10.2021

Tervetuloa kuulemaan Latinalaisen Amerikan liiketoimintamahdollisuuksista. Suomen suurlähettiläät Latinalaisessa Amerikassa ja Business Finland kertovat webinaarissamme viimeisimmät uutiset ja liiketoimintamahdollisuudet alueelta.

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100