TUOREIMMILLE JÄSENILLE ja KAIKILLE KIINNOSTUNEILLE: Jos nyt kerran reissullas

Aika: 15.9.2017 klo 16:30 - 19:00
Paikka: FindOut, Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään Jatkoimme ilmoittautumisaikaa: ke 13.9. kuluessa

Kutsuilta room escapen ja iltapalan merkeissä.

KENELLE Erityisesti 2014 – 2017 jäseneksi liittyneiden yritysten henkilöstön edustajille. Mukaan mahtuu 15 nopeinta eri yrityksistä. Kenet pakopeli- ja ehkä myös kauppakamarinoviisin lähetätte teidän firmasta?

Kutsutut henkilöt / yritykset ovat saaneet kutsun kaikkiin niihin sähköposteihin, joita meillä jäsenrekisterisämme on. Yrityksen edustaja voi olla myös joku muu kuin kutsun sähköpostiinsa saanut, esimerkiksi täysin uusi henkilöstön edustaja.

Tule rentoon iltaan ja kokeilemaan pakopeliä! Jos nyt kerran reissullas poikkeet ja nautit seurasta ja mukavasta tekemisestä kamarilaisten kanssa. Kurvaa Rytmikselle ilmoittautumislomakkeen kautta! Kauppakamarilta mukana palvelupäällikkö Katja.

Ohjelma (päivitetty 14.9.)
16.30 Tervetuloa!
Kamariasiaa ja kahvia. Joukkueisiin jako.
17.00 Kaksi huonetta, kaksi joukkuetta
Peli kestää noin tunnin
18.00 Pelivetäjä purkaa pelit, verkostoitumista jäsenten kesken
Briossisämpylää ja murupiirakkaa iltapalaksi
19.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen pakopeliin ja iltapalalle
Toivomme mukaan yhtä ja vaikka ihan ennen näkemätöntä edustajaa kustakin yrityksestä. Mukaan pakopeliin mahtuu yhteensä 16 henkilöä tämän sivun lomakkeella ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan mahdollisen erityisruokavalion vapaan sanan kentässä.

Tietoa ilmoittautumiseen ja peruutusehdot